Macbook - Air

Wat we doen

  • Webdesign
  • Websites
  • e-commerce 
  • Web Content
  • Social Media
  • SEO
  • Wordpress
  • Woocommerce, Magento
  • Web Analytics
  • Online Communication

 

We plannen, ontwerpen, ontwikkelen, leveren resultaat. Doelgericht ontworpen en nauwgezet ontwikkelde websites. Efficiënte online communicatie. Rendabele webshops. Niet alleen voor laptops en desktops, we ontwerpen en ontwikkelen voor alle platformen die mensen vandaag gebruiken, dus ook tablets en smartphones.

Wat is de essentie van uw organisatie en wat zijn uw doelstellingen online? Vertel het ons. We zijn al aan het meedenken.

Plannen

Het begint bij waarom

U wil een website, een webshop, online communicatie. Maar even een stap terug: waarom?

U wil betere zaken doen, uw boodschap overbrengen, beter communiceren. De essentie van uw organisatie en uw aanbod, de aard van uw doelgroep, de kern van uw verhaal, daar beginnen we. Want u wil resultaten halen, bottom-line. En precies met het oog daarop gaan we ontwerpen en ontwikkelen. Alles voor uw resultaten.

Web strategie

Internet evolueert in zo veel richtingen - bent u mee?

We bieden u de expertise om een duidelijke en effectieve strategie op te zetten voor wat voor u belangrijk is. We helpen u op internet gevonden te worden, de juiste interactie met uw publiek aan te gaan, en potentiële klanten te converteren naar klanten.

ONTWERPEN

Bold & Beautiful

De eerste indruk telt, nog steeds. Het is al moeilijk genoeg bezoekers naar je website te krijgen - eens ze je vinden wil je ze houden, toch?

Wij maken ontwerpen die uw doelstellingen dienen, die de klantervaring verbeteren, en die zorgen dat je er staat: herkenbaar, onderscheidend, en professioneel.

Responsive design

Steeds meer gaan mensen mobiel online. Bent u er klaar voor?

Mensen gaan niet enkel meer online op laptops en desktops. Smartphones en tablets zijn de nieuwe norm. Met responsive design zorgen we er voor dat de website zich aanpast aan het platform en het toestel waarmee uw bezoeker u zoekt en vindt.

Responsive Design - een pagina, dezelfde content, flexibel design

Ontwikkelen

Technologie en boerenverstand

Bijna dagelijks duiken nieuwe technologieën en toepassingen op - wat dacht u van een partner die voor u up-to-date blijft?

We kennen de technologie van vandaag als geen ander. Bovendien gaat het ons niet enkel over hoeveel we er van weten. Het gaat ons vooral over wat we er mee doen. We noemen dat ervaring en gezond boerenverstand.

Content Management

Nieuwe website, nieuwe start. Maar uw organisatie staat niet stil. En uw website?

Elke oplossing wordt geleverd met CMS, een Content Management System. U hebt daarmee de kracht in handen om uw website zelf te beheren. Teksten aanpassen, nieuwe foto’s, extra pagina’s, nieuws. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zonder technische kennis.

Resultaten

Het begint pas

We brengen de website online, helemaal zoals afgesproken en volgens uw hoogste verwachtingen. En nu?

Uw website of webshop en uw online communicatie zijn werkmiddelen. U gaat er mee aan de slag om de resultaten te bereiken die u voor ogen had. We weten dat, en helpen u daarbij. We adviseren u, en bieden bijstand waar het nodig is.

U bent er klaar voor

Met het CMS kan u zelf uw website beheren. Moet u daar een technisch expert voor zijn?

Neen. Het CMS werkt zo dat geen enkele technische expertise of ervaring nodig is. Bovendien krijgt u bij elk project gratis training aangeboden, waarbij u op korte tijd en zeer praktische wijze de knepen van het vak leert. Na de training bent u er helemaal klaar voor.

Wij verzorgen ook

Content & Media

The medium is the message. Content is king. Heeft u dat eerder gehoord? Wat als daar allemaal voor gezorgd is, maar het u geen concrete resultaten oplevert..?

Onze missie is connecteren en converteren. Het startpunt is tweeledig: de essentie van de organisatie, en de behoeften van de klant. We vertellen het verhaal dat inspireert, en gebruiken de media die relevant zijn. Zo connecteren we met uw publiek, en converteren we ze tot klant.

Storytelling, web copywriting, vertaling, fotografie, video, cross-channel aanpak.

Social Media

Sociale media zijn hot. Iedereen zit er op, zo lijkt het. Wat is de echte waarde? Is het een hype, of iets wat u best niet negeert?

Als uw doelgroep sociale media gebruikt, hou dan rekening met wat ‘socaal zijn’ kan betekenen voor uw organisatie. Wij helpen u, we bekijken de opportuniteiten, onderzoeken de mogelijkheden, en gaan voor wat werkt. Met u.

Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Google+ en alles wat relevant is.

Analytics

Voor alles is gezorgd. Een doordachte strategie, een verbluffende website, populaire sociale media. Kijkt u ook naar wat het u opbrengt?

We houden er van voortdurend onze en uw zaken te verbeteren. We bieden u alle middelen om doelgericht te monitoren, meten, rapporteren en analyseren. Om te kunnen zien, begrijpen, beslissen, actie nemen. Om te verbeteren, voortdurend. Om een slimmere organisatie te zijn.

Web analytics, business intelligence.